Workshops

Dierenspeciaalzaak Wesdijk te Barendrecht heeft de mogelijkheid om de Workshop ‘Hamsterscaping’ bij te wonen. Deze workshop wordt gegeven door Denise. De workshop vind veelal plaats op een Vrijdag avond op de eerste etage in de winkel. De workshops is voor zowel jong als ‘oud’!

De workshop begint met een korte intro waarom we voor Hamsterscaping kiezen, wat het is, de voordelen en wat je nodig hebt, natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen; maar dat blijft de hele workshop mogelijk! Voor iedere deelnemer is er een volglas aquarium van 80x35x40cm aanwezig, behalve als zij hun eigen bak hebben meegenomen.

Tijdens deze workshop loopt Denise rond tussen alle deelnemers om te helpen met het scapen. Naast dat er natuurlijk gelet wordt op het veilig plaatsen van alle spullen is het ook van belang dat de ruimte nuttig wordt ingericht zodat de hamster zijn of haar instinct kan blijven uitvoeren. Soms duurt het even, maar voor je het weet staat iedereen fanatiek te scapen (en doen zelfs de papa’s & mama’s ook mee!) en ontstaat de ene na de andere toffe Scape!

Eenmaal aan het einde van de workshop staan er prachtig ingerichte verblijven. Welke hamsters mogen straks gaan genieten in zo’n prachtige bak!? Het mooie aan het deelnemen van deze Workshop is dat Dierenspeciaalzaak Wesdijk de deelnemers een beetje tegemoetkomen. Een leuke korting voor eenieder die deze avond wat, of alles(!) mee naar huis neemt!

Zelfs weken later komen er nog leuke feedback reacties binnen dat mensen een hele andere, vriendelijkere & bijvoorbeeld ook actievere, hamster ervaren. Dáár doe je het toch voor!

* Workshop Hamsterscaping #9 *

Het heeft even een lange tijd geduurd maar hier is hij dan eindelijk weer! Lees snel verder …..

Op vrijdag 14 december om 18:30 tot 20:30 organiseren wij weer een Workshop Hamsterscaping. Deze keer even wat anders dan anders! We gaan namelijk een ‘Thema’ scapen! Vanzelfsprekend afgestemd op de tijd van het jaar en daarom wordt het thema ‘Winter’.

We zien je graag verschijnen met jouw eigen 80x35x40cm bak, het is wel handig om iemand bij te hebben die mee kan sjouwen. De Workshop vind plaats op onze eerste verdieping.
De workshop kost €25.- en dat is inclusief de verschillende soorten bodembedekkingen die je deze avond kan gebruiken en inclusief de decoratie materialen. Natuurlijk mag jij jouw
eigen spullen mee nemen (daar bedoelen we spullen mee zoals ladders & huisjes) maar mocht je iets leuks zien dan kan je die deze avond aanschaffen met 15% korting! Deze korting geld overigens ook voor alle andere spullen zoals mos, zand en dergelijke.
Uiteraard is er wat te snacken, limonade, koffie & thee!

Als je nog geen eigen 80cm bak hebt is deze met een leuke korting van 10% tijdens de Workshop aan te schaffen. Eventuele andere maten?; vraag hier even naar!

Vanzelfsprekend is bovenstaande datum afhankelijk van de animo. We hebben deze keer ruimte voor maximaal 8 deelnemers!
De workshop is voor jong en oud en natuurlijk mogen papa en mama mee doen!

~ OP EEN RIJTJE ~

Wat: Workshop Hamsterscaping #9
Waar: Aquarium- en Dierenspeciaalzaak Wesdijk te Barendrecht
Tijd: 18:30 tot 20:30
Thema: Winter!
Leeftijd: Alle leeftijden!
Prijs: €25.-
Wat meenemen: Je eigen 80cm aquarium en eventuele spulletjes die je al hebt.
Aanmelden via: Dieren@Wesdijk.nl
Aanmelding is pas definitief na het betalen van de workshop. Dit kan in de winkel of online.

En wat mag je tijdens deze workshop verwachten?
* Voldoende tips en tricks en persoonlijke hulp
* Alle materialen tot je beschikking die je nodig hebt om te kunnen Scapen
* Leuke en aantrekkelijke kortingen!
* Een ontzettend gezellige en leuke avond! Die ook nog eens leerzaam is!

Zie ik je dan!? 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~